Tordal Creative Commons License 2015.11.16 0 2 12186

Az elején kicsit lassabban indult el a társalgás, de ezt a pálinka megoldotta. Úgy beszéltük meg hogy nem vágunk mindjárt a közepébe, előbb ismerkedünk és utána alakul a többi. A másik pár nőtagjával már ismertük egymást, az én párom meg egy ideje sextingelt a sráccal hogy hangolódjanak az alkalomra. Fokozatosan alakultak a dolgok, főleg akkor volt némi simogatás és csókok amikor mi a másik lánnyal nem voltunk ott. Amikor visszamentünk, visszavettek. Kicsit félszeg volt a srác, de nem volt gond. A lényeg az elmaradhatatlan üvegezéssel kezdődött, de talán pont azért nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mert kiszámítható volt. Mit is kérdezne egy férfi akkor, amikor 2 lány is jelen van akik egymás iránt is érdeklődnek? ;) Jól beteltünk a látvánnyal, azért néhány párcserés „merek” is elhangzott, ami elég szexi volt. Végül félrehívtam a lányt hogy a páromék is kicsit kettesben lehessenek és belelendülhessenek (meg volt beszélve), mikor visszamentünk ők már a szobában voltak és csak a párom nyögései hallatszottak ki. Mi is nekiláttunk a lánnyal, ők végeztek, mi is, aztán áthívtam a párom és így teljesült a hármas is 2 nővel. Addigra mindenki rendesen elázott, de azért szerencsére emlékszem mindenre. Érdekes, hogy amikor a párom ment volna át hozzájuk hármasozni, a srác beijedt és csak a párommal akart lenni kettesben.

Viszont nem volt minden felhőtlen, ez kis tanulságul is szolgálhat másoknak.

A lány még a szex előtt rosszul lett a piától, szóval fél óra azzal telt hogy a vécén pátyolgattuk. Figyelni kell hogy ki mennyit iszik és bír, különben ez lehet a vége. A párom nagy reményekkel indult de kicsit csalódott végül, mert a méretek nem voltak köszönő viszonyban azzal amiről szó volt, magyarán kicsi volt a srác, és a kitartással is gond volt, így előkerült a vibri. A lány kicsit zokon vette hogy ők elvonultak, annak ellenére hogy meg lett beszélve hogy így lesz és együtt is alszunk majd, így mindenki a saját párjával aludt. Nem volt gond, mert így az élményeken felbuzdulva egész éjjel gyűrhettük egymást. Másnap nem történt semmi, mindenki az előző éjszaka hatása alatt volt, pedig jó lett volna egy kis levezetés. Mintha csak az Operából jöttünk volna haza. Végül nem sikerült amire számítottam, hogy a párom el tud élvezni a srác segítségével, pedig szép reményekkel indultak. A párom és a lány nagyon megtalálták a közös hangot, másnap is vagy 2 óráig beszélgettek, és baromi jól néztek ki egymás kiszívásával a nyakuknál. :)

Mindketten szeretnének olyan alkalmat, amikor főleg egymásra figyelhetnek, ez a jövő zenéje.

Ennyi történt, összességében nem bántuk meg, csak a valóság mindig másmilyen mint a fantázia. Az biztos, hogy jobban szeretem a párom mint valaha, és ő sem bír leszállni rólam. :) Szerintem elég jó belépő volt nekünk ebbe a világba.