Paragon1985 Creative Commons License 2015.11.13 0 0 14262

Gégecső tiszta, teleszkópos cső tiszta, porzsák tökéletesen a helyén. Fej nélkül is csinálja, félit telet porzsákot mutat, úgy hogy a porzsák tök új, sőt ha kivettem akkor is.. Ráadásul ez a naracssárga jelző nem is teljesen függőlegesen áll, hanem kicsit ferdén..

 

Miele szervízt felhívtam, ők azt mondják, hogy nem normális csak ha valami elakadt a csőben. De ha tiszta a cső akkor vissza kell küldeni szervízbe.

 

Nem szervízbe küldöm vissza, hanem a debrecenieknek ahonnan vettem 2 napja, és cserét kértem az új modellre amit eredetileg rendeltem. Persze 9k-t rá kell fizetni... De nekem kicsit furcsa ez a vásárlás. Mást küldenek mint amit rendelte, utána rám akarják tukmálni, közben a hungarocell tartó 12 darabra van törve, illetve a porszívón nem volt vasalt bontatlan nejlon, hanem simán ki volt bontva (lehet alapból így csomagolják, nem tudom..)

 

Na mindegy, jövőhéten elvileg megjön az új 1200w-os modell. De mire figyeljek? A porszívónak gyárilag vasalt fóliája kell legyen? Nem akarok bemutatódarabot, más által visszaküldött példányt kapni, mert nem ezért fizetek.. (Egyébként a doboz viseltessége alapján el tudom képzelni, hogy ez a mosatni egy visszaküldött példány amit rámsóztak....)

 

Előzmény: torony78 (14261)