Kroy Prince Creative Commons License 2015.11.12 0 0 2506

Persze, hogy tudnak analógban adni, csakhogy a jövő a digitális technológia. Bocs, már nem is jövő, hiszen ez már a jelen.

Ha maradt volna az analóg adás, akkor annak sz@r minősége miatt bosszankodtunk volna nap, mint nap. A gyártók pedig nem tudnának eladni annyi LCD TV-t és nyakukon maradt volna a rengeteg médiakonverter.

Én annak idején azért vesztem össze a Telekom-al, mivel a harmadik próbálkozásra sem javult nálam a vétel, pedig a szerencsétlen szerelő mindent megtett, kipróbált, amit csak lehetett alkatrészt kicserélt.

A központi irodai s.ggfejek végül azt mondták, hogy az analóg adás csak háttér szolgáltatás az egyetlen digitális set top box-os mellett, nincs helye az analóg minőségi reklamációmnak.

Mivel a második TV-re már nem kötöttek set top box-os szerződést, mondták hogy csak IPTV-re tudok előfizetni, ha több tévén szeretnék műsort nézni.

Nos mivel a hűségidő szerencsémre jó egy hónap múlva lejárt, akkortól megszüntettem az előfizetésemet és azonnal a műholdas UPC-re váltottam. Most már három TV-n (az asszonynak lett a konyhában is) van 85 csatorna kiváló digitális minőségben, elfogadható bruttó 5530 forintért.

Sajnos ahol én lakom a UPC-nek csak műholdas szolgáltatása van, ezért a netet és telefont meg kellett tartanom a Telekomnál.

TV viszonylatban viszont a családban mindenki, ismerőseim közül pedig jó néhányak áttértek a UPC-re.

Előzmény: t.lantos (2504)