JLW-470 Creative Commons License 2015.11.10 0 0 30672

"A budait így a 25/26 tartja életben"

 

Max. papíron. :) Utas ugyanis alig utazik onnan velük(Budairól 1 járat van amivel sokan utaznak és népszerű.Kitalálod melyik az? :D).Ha már konténerek,én simán kipakolnám mindkettőt Petőfi-aknára.Sőt még konténer sem kellene,elég a mobil WC is,tartózkodjon mindenki a buszában(Fagyöngy és társaiban is). :) És így legalább a fűtéssel sem spórolna senki. :) Enviroéknak biztos tetszene ez a dolog. :D

 

Sztem Papék tervéből azt leszűrhetjük,hogy most szabad álmodozni(km nem számít),igaz lehet csak bizonyos embereknek. :D

Amúgy nem értem miért kell mindenkinek ilyen kurva bonyolult hálózatban gondolkodni(mint az óvodások,hogy kössünk össze mindent mindennel).Pl. ha annyira ki akarják rakni a 30-at Kertibe,akkor sokkal 1x-űbb lenne mondjuk 3-ast Kerti-Klinikákká átalakítani(belvárosi vonalkorrekcióval:Bőrgyár-Autóbuszállomás-Árkád-Vásárcsarnok-Főpálya-Zsolnay és tovább a mostani útvonalon) és a 30-ast megszüntetni.És akkor egész nap megvan mindennel 1x-űen a sűrű és közvetlen kapcsolat(nem úgy mint a tervezetben,hogy nem tudom hány járat Kertiből mind más irányon,más megállókkal a Klinikákhoz)

 

VDL-ek:13(ezen valamilyen okból pont nem járnak),15,34,35,36,37,39,42-re valók.Csakhogy ugye az e- buszokat is el kellene helyezni valahova(ezért volt logikus az a korábbi terv,hogy e- buszok esetén a VDL-ek ki lesznek szórva.De ugye van,aki nem szeretne elesni a pénzétől...)

Előzmény: hory004 (30668)