Törölt nick Creative Commons License 2015.11.05 0 0 61828

Konkrétan kérdeztél....konkrét választ érdemelsz..Mert így illik!!  Szóval...Jobb hátsó kerék bedőlt (172E km) ropogott, beleért a sárvédőbe..(195/55R15 gumi)......Kerestem a közelben szerelőt, műhelyt...Kaptam egy tel. számot, azzal hogy remekül dolgoznak.... Tel. hívás..másnap fogadtak!! A műhely mellett kb. 15 bontott, javításra váró híd....Viszonylagos rend körben mindenütt! Bizalom O.K.  A fickó 35 perc alatt levette, kibontotta a hidat. (ez a zért takar némi rutint :-) )......S utána jött a meglepetés!!   

Danamid persellyel javították fel, oldalanként egy-egy zsirzógomb beépítve.....  2 év garancia hozzá, azzal a kéréssel (ez a garis levélen is feltüntetve!!) hogy  időközönként zsírozzam  :-)  nyilván ezért lett a zsirzógomb....  Állításuk szerint az általuk az elmúlt 10 évben  így javított hidak közül össz kettő tért vissza garanciában...két hónapon belül mindkettő.....Válaszodat tudom...Mondani lehet...:-)  (de a részletekbe ne menjünk bele....)  A fizetendő pénzösszeg az itt keringő költségek felére rúgott!!  

Szóval ez az én történetem...ezért kérdeztem, kértem üzemeltetői tapasztalatokat......Mert valljuk be legalább egymásnak!! Ez a fajta autó nem igazán azt hirdeti, hogy gazdája dúskál az anyagi javakban  :-)  Ám hajózni szükséges!!!!   

Minden jószándékú segítséget köszönök!!!!

 

Előzmény: soryton (61826)