Nokinian Creative Commons License 2015.11.05 0 0 171744

Sziasztok!

A cipőpróbás kamiont hol lehet követni, hogy mikor merre jár? Van valami internetes cím vagy bármi ilyesmi? Az sem baj ha csak jövőre indul újra.

A cipővel kapcsolatba nem tudom eldönteni, hogy idomul-e a lábamhoz vagy kicsit már szűk. Az írásaitok alapján arra jutottam, hogy a hosszával nincs gond. Azt nem tudom eldönteni, hogy kis lábujjnál nem feszül-e túlságosan. Ha végigtapintom a cipő oldalát akkor érezni, hogy a kis lábujjhoz érve egy nagyon minimálisat kidudorodik a szövet. Nem tudom, hogy ez miatt nem fog-e ott gyorsan kilyukadni vagy pár km futás után nyomni vagy vízhólyagot csinálni, véresre súrolni. A ti cipőtöknél ha kicsit is de hozzá ér a szövet a kis lábujjhoz úgy, hogy már picit kitapintható?

budai10- A terpeszállásos próba szerint tényleg normál a lábtartásom.

krilin által említett Asics megerősítés "csíkja" alatt van nekem az a minimális szövetkidudorodás amit feljebb említettem. Engem nem zavar mert két lábujj közé esik. A vékonyabb zoknis tipp valahogy eszembe sem jutott. Van egy Asics-es zoknim az meg tényleg nem a legvékonyabb. A technikai résznek amit írtál utána fogok nézni és igyekszek megtanulni dolgokat. Mivel sportolok már sajnos párszor éreztem a saját bőrömön, hogy a nem megfelelő technika stb. stb. tudnak gondokat okozni. Mondjuk ezek főleg a kezdetekkor fordultak elő. Amire néha nem figyelek oda az a túledzés és az elég alvás. Elég rossz kombináció, de javulok.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az írását, elolvastam többször is és rengeteg segítséget adott!