Mr.Matuka Creative Commons License 2015.11.01 0 0 154387

Sziasztok,

 

A segítségeteket szeretném kérni az alábbiak kapcsán.

 

  • Sajnos szeretett Bravomat utolérte a klíma léptetőmotorjával/terelőlapátokkal kapcsolatos típushiba. A jelenségég a következő. A bal oldalon nem fűt az autó, csak konstans hideg levegőt fúj, illetve azt tapasztalom hogy középállásban is fújja a szélvédőre a levegőt. Napok óta olvasom a fórumot a hiba kapcsán, de sajnos 150 ezer postból elég nehéz kiszűrni a releváns információt. Hálás lennék a magam és a jövőbeli cartársak nevében akiknél még nem jelentkezett a hiba, ha egy hozzáértő összefoglalnám a pontos problémát és a lehetséges megoldásokat. A szerelés megoldható házilag? Valakinél olvastam hogy nem feltétlen kell megbontani mindent hátulról a gázpedál felől is szerelhető. Ha esetleg vannak sematikus/robbantott vagy bármilyen szerelési ábra, esetleg alkatrész cikkszámok, azokat is szívesen fogadom. Esetleg tudtok ajánlani valami jó szervizt ahol zörgésmentesre összerakják? Valaki írta itt hogy Néro -nál úgy szerelik hogy nem bontanak semmit. Igaz ez?

 

  • A tompított fényszóró kapcsán nem vagyok megelégedve a fényerősséggel. Lassan olyan a fénye mint a pislákoló gyertya. Esetleg van valakinek tapasztalata erősebb/ nagyobb fényerejű izzó kapcsán? Milyet érdemes tenni bele?

 

 

Hogy ne csak kérdezzek én is hozzájárulnék a közösséghez. Ebay-ről rendeltem cápaantennát kb 2000 Ft, amit a fényező színre fújt 3000 Ft. Íme az eredmény. Ha esetleg valaki gondolkodott ilyenben, de nem mert belevágni, mert nem tudta hogy fog kinézni, szerintem megéri, eléggé pofás lett tőle az autó.