Jahno Creative Commons License 2015.10.30 0 0 138276

"Ezen csodalkozok, mindenki elszamolasrol beszel, voltak, akiknek listat kellett csinalni napi tevekenysegekrol, hogy mennyi idot toltott telefonalassal, levelek megvalaszolasaval, ertekezleten ulessel,"

 

Telefonálás a legegyszerűbb, azt megmondja a telefonközpont, csoportonként/divízióként is bármit kimutat. Értekezlet is ha értelmesen van könyvelve, akkor ott van a szerveren, bár ez nem jellemző. Van ahol SAP, Dynamics, meg ahány név a naptárban. Levelek megválaszolására idehaza tán csak a jobcontrollt láttam, az olyan szürkepályás dolog és szintén pénzbe kerül, valamint tájékoztató jellegű, átverhető. Munkát nem ebben mérik, de ismét kicsit előreszaladtunk :-)

 

Határidőnapló projekt meg az MS Projekt és az OpenProjekt. Lassan felsoroljuk a komplett üzleti termékskálát.

 

Outlookra nem azt mondtam, hogy kiválasztható  a helyszín (bár jobb helyen azt is megcsinálja, résztvevőstől, mindenestől)

 

Hanem beírod szépen az adott napra és akkor occsó ember kis megoldása, lehet benne keresni. Még mindig jobb, mint egy Excel táblázat, vagy ki tudja. Ugyanígy régen találtam kiegészítőt a Thunderbird alá, de már a nevére sem emlékszem. Serzintem egy értelmesebb offline határidőnaplóra van szükséged, vagy pontosan még Te sem tudod, de nekem már kezd kialakulni a kép. Ilyenkor monda  programozó számot, az egyedi mezők megfejtéseire :-)

Előzmény: homár hümér (138272)