szkati Creative Commons License 2015.10.27 -1 0 33

Én azt mondom, hogy igazad van, ne tartsd megbízhatónak! Keress valaki mást, biztos vannak sokan, akik jól ismerik az ottani viszonyokat, beszélnek magyarul, minden kérdésedre( majdnem) azonnal válaszolnak. Persze emiatt, hogy megkapd a lehető leggyorsabban a  választ, éjjel nappal rendelkezésre állnak, ünnepeket meg nem tartanak meg, mert minek.:))

De ha ilyet találsz, akkor szólj nekem is, mert én bizony elég alaposan körbejártam annak idején a témát, de a meglévő lehetőségekből többszöri szűrés után Emese maradt fenn a rostán. Próbálkoztunk a második utunkon egy másik magyar, ott élő hölggyel is, de ő csak a szállást foglalta le nekünk( ami egyáltalán nem olyan volt, mint ahogy ígérte), semmiféle tájékoztatást nem adott, és ha kerestük, akkor nem vette fel a telefonját. Őt magát nem is láttuk, pedig kb. 5 percre lakott tőlünk.

 

3x jártunk Szardínián, összesen 6 hetet töltöttünk ott. Az első kettőt teljesen magán szervezésben északon, az utolsót pedig Emese segítségével délen, Villasimiusban. Ma azt mondom, hogy még ennél is jobb lett volna az első két utunk, ha Emesét hamarabb ismerjük!

Nem szándékozunk a közeljövőben Szardíniára menni, és nem tartok fenn Emesével semmiféle kapcsolatot. ( mielőtt még bárki meggyanúsítana bármivel is)

Előzmény: Icus60 (27)