...:: PEGI ::... Creative Commons License 2015.10.24 0 0 117796

1 hete szombaton kapta meg az élesztőt (7°C-ig hidegtűrő) talán nem rontottam el.

Köszönöm a tanácsaitokat, holnaptól megpróbálom a leírtak szerint keverni. Vagyis lenyomkodni.

Holnap teszek fel pár képet a főzőmről, illetve a beüzemelésre való felkészülésről. :-)

 

A cefrézést egyébként 3 éve kezdtem, teljesen zöldfülűként.

Összeszedtem a hullott és a szedett gyümölcsöt, aztán ment a hordóba.

Tavaly kezdtem almával is foglalkozni.

Ugyanígy csináltam mint idén, csak élesztőgomba nélkül. Semmi gond nem volt vele. 

Ki lett főzetve, azóta már jó helyen van. :-D

Idén tettem bele élesztőt, mert féltem a hidegtől. (zárt helyen van, átlag 12-20 °C között.)

 

Még egyszer is köszönöm a tanácsaitokat.

Valószínű jövök még 1-2 kérdéssel. :-)