1 hete szombaton kapta meg az élesztőt (7°C-ig hidegtűrő) talán nem rontottam el.
Köszönöm a tanácsaitokat, holnaptól megpróbálom a leírtak szerint keverni. Vagyis lenyomkodni.
Holnap teszek fel pár képet a főzőmről, illetve a beüzemelésre való felkészülésről. :-)
A cefrézést egyébként 3 éve kezdtem, teljesen zöldfülűként.
Összeszedtem a hullott és a szedett gyümölcsöt, aztán ment a hordóba.
Tavaly kezdtem almával is foglalkozni.
Ugyanígy csináltam mint idén, csak élesztőgomba nélkül. Semmi gond nem volt vele.
Ki lett főzetve, azóta már jó helyen van. :-D
Idén tettem bele élesztőt, mert féltem a hidegtől. (zárt helyen van, átlag 12-20 °C között.)
Még egyszer is köszönöm a tanácsaitokat.
Valószínű jövök még 1-2 kérdéssel. :-)