...:: PEGI ::... Creative Commons License 2015.10.24 0 0 117793

Sziasztok.

 

Új vagyok a fórumon, tisztelettel köszöntök mindenkit. :-)

 

A cefrézéssel kapcsolatban vannak kételyeim.

Olvastam itt is és a snapszmester oldalán is, hogy időnként (naponta) át kell keverni a cefrét mert a tetején lévő "bunda" kiszáradhat.

Ugyanakkor azt is olvastam, hogy az oxigén meg káros a cefrének.

Most akkor hogyan is csináljam?

Eddig keverőszárral naponta átkevertem. Rá 1-2 órán belül elkezdett veszettül kidagadni az edényből. (60 L-es müa. hordókban van)

Mondjuk ez is érdekes történet, mert egyszerre lett beletéve mindhárom hordóba az alma és mégis különböző állagú. Egyik már-már leveses, a másik kissé sűrűbb...

Víz ugyanannyi lett hozzátéve és napfény is. :-)

 

Ha valaki tudja a megfelelő választ, világosítson fel.

 

Köszönöm.