Sziasztok.
Új vagyok a fórumon, tisztelettel köszöntök mindenkit. :-)
A cefrézéssel kapcsolatban vannak kételyeim.
Olvastam itt is és a snapszmester oldalán is, hogy időnként (naponta) át kell keverni a cefrét mert a tetején lévő "bunda" kiszáradhat.
Ugyanakkor azt is olvastam, hogy az oxigén meg káros a cefrének.
Most akkor hogyan is csináljam?
Eddig keverőszárral naponta átkevertem. Rá 1-2 órán belül elkezdett veszettül kidagadni az edényből. (60 L-es müa. hordókban van)
Mondjuk ez is érdekes történet, mert egyszerre lett beletéve mindhárom hordóba az alma és mégis különböző állagú. Egyik már-már leveses, a másik kissé sűrűbb...
Víz ugyanannyi lett hozzátéve és napfény is. :-)
Ha valaki tudja a megfelelő választ, világosítson fel.
Köszönöm.