Matesz1989 Creative Commons License 2015.10.20 0 0 10908

Köszi, de most 5000ft-ot nem akarok kiadni ráadásul német ha jól látom azt meg nem tudok.. de amúgy sem kéne végül is csak egy biztosíték kiosztás :S.. 

Esetleg nem tud valaki valamit arról hogy milyen szabályzás van egy transitba? és miért? 2.4-es td moci és 100km/h a vége valami elektromosan van biztos lefogva akár az adagolónál vagy máshol.. 


Ezt elrontottam. Amúgy Angol bocsánat, biztos hülyének néztetek :) Meg annyit akartam irni de úgy látom azt is rosszul hogy egy biztosíték kiosztás kellene..  Meg ha már itt vagyok most erről a szabályzásról beszélve olyan történt ma velem vagyis a fordal hogy megyek autópályán 100-as tempóban de ugye tökig nyomva mert ez a vége, és egyik pillanatban felpörög a motor mintha jó lenne. de csak 120-ig mert visszahőkölt  azt hittem leáll de szerencsére csak 100-ra állt vissza.. ez most mi a fene lehet? turbó? bár ha jól tudom ha a turbó nem menne akkor az autó sem. akkor valami adagoló vagy éppen valami elektromos dolog. Tudtok erre valamit mondani? Köszönöm előre is