HPEx20i16v Creative Commons License 2015.10.13 -5 2 133369

A nem kimondottan fórum témához vágót szoktuk halványabbal írni, én meg nagyon nem fórum témát írtam, így nagyon nem láthatóan tettem. Ezek a hozzászólások ilyenkor nem zavarnak bele a fórum folyamába.

A beírás annak az 1, max 2 k@cs@g emberkének szól, aki(k) a legtöbb hozzászólásomra mínuszolnak. Mert megértem én, ha olyat írok, ami esetleg valakinek nem tetszik, nem is akarom, hogy mindenkinek (vagy akárkinek) tetsszen, de amikor írok egy beszámolót a nyaralásról, hogy pl. a fiam mennyire jól érezte magát, vagy milyen volt egyik, vagy másik élményem, esetleg valaki kérdésére válaszolok (azt gondolom teljesen korrekt módon) és mindig minimum egy mínuszt kapok, az csak tényleg azt jelentheti, hogy valaki(k) az én mínuszolásom közben elégítik ki magukat. Erre mondtam, hogy egészségére. 

Persze esetleg ezentúl igyekszem többet hozzászólni, hogy egyesek nemi élete rendbe tudjon jönni.... :DDDD

 

Az a legjobb az egészben, hogy ezek az emberkék kilétüket nem merik vállalni, ez a fórum nem adja (még) ki, hogy ki milyen értékelést adott, a többsége a fórumoknak már igen. Azokon van is egy egészséges fórum használati felfogás. Itt egyeseknél még hiányzik.

Előzmény: pityy palko (133368)