pependre Creative Commons License 2015.10.12 -1 0 347122

Azért ennyire nem negatív a kép, annyira nem rossz játékos. A kondit egy nagyembertől számonkérni egy háromszori hosszabbításba torkolló meccsen szerintem nem visz jó irányba, hiszen ők mindig kevesebben bírnak. Ráadásul nálatok azért ott van a válogatott centere, aki a nyáron jelentősen felgyorsult, tömegben ő sem kicsi, magyarán volt megfelelő ellenfele. Szerintem ő értékes játékos, akinek, ahogyan említetted id, van keze, szabályosan azért kevés ember tudja fogni. Én inkább más problémát látok nála, ez pedig az idegrendszere. Olyan kicsit kelleres, könnyen szakad nála a cérna. A Sopron ellen már rögtön az elején úgy döntött, hogy eligazítja Földházit, aki ugyebár a hazai bírók közül a legkevésbé tűri ezt. Meg is kapta a technikaiját gyorsan. :-)

 

Mivel Aleksic pár hete türelmet kért, én rendkívül türelmesen mondom, hogy szerintem rosszul rotál, alapvetően szarul választja ki, hogy melyik csapat ellen kit kellene kihagynia. Én ezen a derbin éppen Gregoryt, a négyes feketénket hagytam volna ki. Boriszovval ugyanis sokkal szélesebbre tudjuk húzni a védőfalat, őt nem lehet otthagyni, róla nem elhet behúzódni mondjuk a centerre, ami a palánk alatti játékunkat könnyítette volna meg. Vojvodán kívül más nem volt veszélyes kintről, így pedig sokkal nehézkesebb a centerek dolga.

 

A védekezésünk pedig alapvetően rossz beidegződéseket alakít ki, nincs benne a játékunkban pl. az azonnali odaütés kritikus szituációkban (meccsvégi helyzetben, 3 pontos vezetésnél NINCS tripladobás!!!!). Na persze bölcs és messzemenő következtetéseket sem szeretnék levonni, egy háromszori hosszabbításban nem feltétlenül az esélyes, vagy a jobbik csapat nyer, ott már annyi minden játszik szerepet, hogy bántani sem akarom a csapatot a vereségért, főleg nem így a bajnokság elején.

 

Én inkább azt sajnálom nagyon, hogy ezt a minden bizonnyal remek, hihetetlenül izgalmas meccset nem láthatta mindenki. :-(

Előzmény: vaidoo (347121)