Nessi55 Creative Commons License 2015.10.11 0 0 17416

Ez egy 8 perces videó Kecskeméti Lajossal a módszeréről, amelyben többek között elég érthetően bemutatják a biorezonanciás kütyü működését is. Csábítónak tűnik, állítólag 90%-s a hatékonysága. Csak éppen egy kicsit drága, és tartok tőle, hogy az a 10% hatástalanság inkább egy kicsit több...

https://www.youtube.com/watch?v=agw0aK1k5f8

 

Nemrég találkoztam egy kedves ismerősömmel, akinek elmondtam, hogy elég katasztrofális állapotban vagyok, nincs rajtam egy tenyérnyi ép hely. Általában nem szoktam megosztani másokkal, sőt, amennyire tudom takarom, hisz az emberek többsége még mindig undorodik tőle, és valljuk be, nem szép látvány.

Ez az ismerősöm majdnem szó szerint azt mondta, amit Ramm írt az utolsó hozzászólásában néhány hónapja: A betegség a barátunk, egy áldás. Segít megérteni, hogy letértünk az utunkról, és megtalálni a helyes irányt. 

És az a vicc, hogy neki működik, mint ahogy Rammnak is. Mondta, hogy figyeljek az érzéseimre, mert azok megmutatják, hogy jó felé tartok-e, találjak örömöt mindenben, és gyakoroljam minden nap, amíg már nem kell rá figyelni, hanem részemmé válik. Hiába várom a megoldást bárkitől is, ideig-óráig el lehet nyomni kencékkel, vagy bogyókkal, de a megoldást magamban keressem.

Nem tagja az illető semmilyen szektának, mielőtt valaki erre gondolna :)

Azt hiszem, van még mit tanulnom, mert nagyon ellepett ez a nyavalya...