Mekk Elek ezermester Creative Commons License 2015.10.06 0 0 65162

"Joga van hozzá. Miért szívatás az, ha esztétikailag Neki így tetszik"

 

Azon szakember számára szívatás, akitől ezek után is elvárja a bunkója kedves megrendelő, hogy károkozás nélkül végezze a dolgát. A ravaszabbja ráadásul megvárja, míg végez a villanyszerelő, kifizeti, majd kéri tőle a helyreállítási költségeket, mert a szerelő felvágta a tapétát vagy kibontotta a vakolatot egy ponton.

 

Én nem erről a piacról élek, nem vagyok rákényszerülve a mindenáron kedveskedésre az ügyfelekkel. Nagyritkán elkönyörögnek egy haverhoz (vagy haver haverjához), hogy oldjak meg valamit, ezért megengedhetem magamnak, hogy egyes "ügyfeleimmel" úgy bánjak, mint Dr House a betegeivel :)

Jellegzetes eset, amikor a kertet ízléses tujasor övezi, a ház előtt ott áll egy ízléses Ssang Yong terepjáró, a ház fala ízléses lila színű, bent dübörög az ízléses LagziLajcsi háttérzene, de a tulaj kifinomult művészeti érzékét erősen zavarta, hogy a tapétát a félreeső sarkokban 0,00001 mm-re felemeli a doboztető, ezért ledobáltatta őket, teletömte újságpapírral és jóvastagon levakoltatta a kőművessel.

Kíváncsi vagyok, hogy az első ilyen nagyeszű mikor fogja elismeri nekem, hogy hülyeséget csinált és igazság szerint nem tudja észérvekkel megmagyarázni, hogy miért tüntette el a doboztetőket.

 

Nevetséges az a világ, ahol a láthatatlan kötődobozoknak helye van a polgári értékek között, ahol ilyen  jelentéktelen dolgot ház értéknövelő extrának tekintenek egyesek.

Előzmény: C20NE (65159)