Attika30 Creative Commons License 2015.10.03 -2 0 247804

Igazából a helyzet nem annyira tragikus, mert a Real is botladozik (meg lassan kezdek hozzászokni, hogy idegenbeli meccs=vereség vagy pontvesztés) és elöbb utóbb majd csak elkapja a fonalat támadós sorunk és akkor a "szerencse faktor" is mellénk áll majd és potyognak a gólok. A BL-ben a továbbjutás meglesz, talán csoportelsőként is, a ligában pedig a Real-al szemben egy 3 pontos difi még a kezelhető kategória lenne (január elején), mert itthon lesz a clásico tavasszal.

 

A védelmet illetően volt egy rövidzárlatunk a második féldiő elején amikor kaphattunk volna 3 gólt (kettőt kaptunk is) de ezen kívül tiszta helyzetre most így hirtelen nem is emlékszem a Sevilla-nál, voltak hibák de aztán korrigáltunk is, a beívelésekkel vannak gondok (szokás szerint), rendre elveszítjük a fejpárbajokat de legalább nem tiszta hanem szorongatott helyzetben tudtak fejelni. Támadásban szerintem teljesen korrekt teljesítményt nyújtottunk (mondjuk lehet azért is, mert a Sevilla is nyílt sisakkal támadtak, lehet ha buszoznak fele ennyi helyzetünk sem lett volna), még Messivel is elég lett volna ennyi helyzet, nélküle meg főleg jó teljesítmény volt ez, KIVÉVE a befejezéseket, mert az valami tragikus volt ismét. 

 

Neymart illetően, nagyon jól kezdett aztán volt neki egy "eltűnős" időszaka kb. a 30. perctől az 55. percig (Messi-nek is szokott lenni ilyen időnként) de utána ismét vezér volt, összességében nagyon veszélyesen játszott, volt több gyönyörű lövése és szép passzai de a góllövés neki sem megy idén ahogy másnak sem.

 

Pici pozitívum azért van bennem a meccs után de januárig kellenének a Real botlások is, mert mi fogunk botlani még az biztos.