juhosttt Creative Commons License 2015.10.01 0 0 89632

Kérdezd meg a barátod hogy bukott bele... Aztán logikusan végiggondolva azt ne tedd...

Engem néhány havonta keresnek fel a fiatal gazda pályázat miatt és hogy folyamatosan írnak ki pályázatokat. Az elsőnél még felcsillant a szemem, de a pályázatírót akkor is tájékoztattam, mert ő kevesebbet tudott mint én... A másodiknál már csak szimplán közöltem mért nem éri meg nekem a fiatal gazda. A többinél már úgy kezdtem, ha fiatal gazda akkor nem is érdekel...

Hogy milyen pályázatok vannak éppen, azokat meg lehet lesni neten is... Ha netán lenne olyan ami jó nekem, akkor majd én felkeresek pályázat írót... De pillanatnyilag nem tudok róla hogy lenne.

Továbbá ha pályázol is valamire, 99% önerő is kell. Vagy azért kell, mert a pályázat követeli a pályázott cucc bizonyos %-át önerőben, vagy azért (lásd fiatal gazda) mert ha kapsz pl 40 000 eurot és van mellé 0 eurod, akkor 99% hogy már bele is buktál, mert bár a 40 k euro sok, de amit követelnek ahhoz meg min 80-90 ezer kéne... Én mikor letettem az aranykalászost, 30 emberből egyedüli voltam akinek a segge alá lehet földet és gépparkot adni mégis én voltam az egyedüli aki nem azért tette le az aranykalászost, hogy fiatal gazda pályázatra mennyen... (Sokan ferde szemmel is néztek rám XD)

Előzmény: GABI033 (89630)