Jázmyn2000 Creative Commons License 2015.10.01 0 0 17353

Igértem, hogy megírom tapasztalataim, ha megkapom a Psoriasin krémet.2 héttel ezelőtt jutottam hozzá. Jó volt az időzítés,mert a talpam ismét bedurranni készült, telis-teli hólyagokkal, színe mint a véres húsé.Azonnal elkezdtem használni, napi 3x. Nagyon kevés kell belőle, mert nehéz, zsíros krém. 2 nap után azt láttam, hogy a meglévő hólyagok ugyan kifakadtak és megindult a hámlás, de nem jöttek új hólyagok. A színe is kezdett hasonlítani a normális bőrszínhez, vagyis levitte a gyulladást nagyjából. Ennek marhára megörültem, igenám, de mitől van ez a fenenagy fejfájás.Rá kellett döbbentenem magam, hogy ezt feltehetően a kátrány okozza, így lecsökkentettem napi 1-re a Psoriasint.Reggel, délben, délután babakrémekkel kenem, este a kátrányossal. Ez ment 10 napig, majd elhagytam, és vártam a hatást.A hámlás továbbra is fennáll, de legalább csökkentette a fájdalmat, viszketést, tudok cipőt húzni. Ha nem fájna a fejem tőle, akkor még akár tünetmentes is lehetnék....

Régebben itt valaki hirdette a feleslegessé vált Psoriasin krémjét....remélhetőleg nem üzleti céllal teszi.....egy próbát megér nektek is! :)

ja, és kaptam egy Petroleum Jelly krémet is. Utána olvasgattam, hogy mire jó.Sok mindenre, de mivel ez is kőolaj származék, megemlítik jótékony hatásánál a ps. kezelését.Bár nem tudom, jó-e nekünk, ha ezzel a zsíros krémmel lefojtjuk a sejtek szaporodását, miközben nem tud lélegezni a bőr.