donjuan1984 Creative Commons License 2015.09.30 -7 4 52609

Hű, most olvastam vissza a pár nappal korábbiakat és igen érdekes "risza viadal" alakult itt ki a Kék körön illetve azon kívül elhelyezett táblákkal kapcsolatban. Az én álláspontom az, hogy ezt másképp kellett volna csinálni, bevonva az egyszeri túrázót is, legalább véleményezési szinten. Ha volt is ilyen, én nem hallottam róla, pedig lelkes követője vagyok a fórumnak is. Ezt a fajta tájékoztatást amit a táblákkal próbálnak elérni, szerintem az internetem, illetve a saját médiában kellett volna nyomatni, mivel az emberek többsége azokat követi figyelemmel és ennek felkeltése is így érhető el inkább mint egy Tápióbivalyhónalja központjában elhelyezett "arravanakéktúra" típusú drága de haszontalan táblával. A táblákat elegendő lett volna a Kék kör vonalán elhelyezni és nem olyan infókkal hogy menyi vizet fogyasztottam.

Apropó: A kék. Nekem leesett Egon bácsi kommentjében,hogy "a kék", az az OKT-t takarja, főleg, hogy ez a fórum alapvetően arról szól. Ez olyan- sportos hasonlattal élve- mint hogy "A Madrid", és a "Reál" hallatán a focit követők java része tudja, hogy a Real Madridról van szó, nem pedig az Atleticó Madridról, vagy Real Mallorcáról, Real Betisról, stb. Ez így kialakult, szóval HEV, légyszi ne kötekedj, mert valóban annak hatott. Igaz, valamiért a jelzésfestéses vitában sem akartad felfogni, hogy mi páran nem a szabályos festés ellenségei vagyunk...

Hörpölint személyesen még nem ismerem, remélem majd fogom, de addig is, aki őt bántja, az vegye úgy hogy nekem is beszólt. Az ő beszámolói alapján kezdtem el az OKT-t, még térkép és GPS nélkül. Minimum tisztelni illene, még az idősebbeknek is.

Béke!