István Gyuri Creative Commons License 2015.09.30 -2 0 423616

Ashi Valkoinen: 423588 hsz, minden más tartalom nélkül.

Wazz.. Előtte is már leírtam az érveket, itt már feleslegesnek tartottam megismételni, csak jeleztem, hogy csak a markecolós duma megy, semmi más.

 

Ha nem tudod, hogy az érintett topiktárs tényleg marketinges, akkor simán személyeskedés és gúnyolódás, ha tudod, akkor viszont a nickhez köthető személyes adat kiadása, ami ellenkezik a fórum alapelveivel. Egyik esetben sem indulsz túl jó eséllyel, hogy kimagyarázd a dolgot.

Ne játssz önjelölt moderátort... Fogalmam sincs, hogy ki az illető, nem is érdekel, semmit nem befolyásol egy vita során. Ténymegállapítás volt arra, hogy csak a marketing szempontok lettek leírva, a leírt dolgokkal szemben érdemi érvek nem. Ennyi, felesleges túlmagyarázni.

a szar RailJet-et el lehet vele adni (és mondjuk nem is kerül annyiba, mint egy tényleg jó szerelvényt venni és üzemeltetni)

1. nem írtam, hogy szar, csak azt, hogy nem elég jó... (nem véletlen, hogy az ÖBB is variál(t) már vele).

2. a zuhanyhíradó szerint nem igaz, hogy olcsóbb. Drágább, sokat kell az ÖBB-nek fizetni érte. Többet, mint a régi EC-szerelvényekért...

Persze Neked lehet, hogy sokkal pontosabb információd vannak erről :)

Marketing nélkül lehet akármilyen jó járműpark is infra, ha nem _tudnak_ róla az ember

Komolyan nem sikerült értelmezni, hogy nem azt mondtam, hogy nem kell marketing?!

Csak azt írom, de látom, tökfeleslegesen, hogy ne a marketing szempontok kerüljenek előre, ne az alapján történjenek fejlesztések...

A váci vonali menetrend is lett hirdetve... De a nem vasúti munkáim is... Nem is értem, hogy miket akarsz belekavarni a leírtakba...

 

Miért csökken más járatok minősége? Miért nincs a Start-nak semmilyen akciója az egy szem nyári bérleten kívül, ami idén volt? Miért kerül az egyhelyen, egyidőben megváltott retúr menetjegy két oda irányú jegy árába? Miért nem hirdeti a Start a saját fejlesztéseit?

Biztosan azért, mert csak az ÖBB-nél ülnek okos emberek, meg itt a fórumon... Talán azért, mert az állam nem támogatja ezeket a dolgokat... (mert a Start se nem piaci, se nem igazi állami szereplő, mert nincs hatásköre sem, már nem állam az államban... innentől meg eléggé behatároltak a lehetőségei... De ennek semmi köze a konkrét vitához.)

Előzmény: Ashi Valkoinen (423615)