Törölt nick Creative Commons License 2015.09.29 0 0 650606

"Khm, izé... Mit is mondjak???  Mi más a F1, mint üzlet???!!!  És hát mi történhetett a Renault-nál, mint "lelki beérzékenyülés", amikor meg merészeltek sértődni a RBR kritikáitól??? Miért? Annyira jó volt az a motor? Még mindíg nem az, pedig idénre már a fél motort átalakították."

 

Most tényleg nem érted, vagy csak nem akarod érteni? Ez nem lelki beérzékenyülés, és nem megsértődés, hanem üzlet. Az nekik rossz üzlet, ha a RB állandóan azt harsogja, hogy sz@r a Renault motor, attól függetlenül, hogy mennyi a valóságtartalma.

 

"A zsetonok körül még mindíg nagy a homály, nehezen találok igazán érthető és elfogadható szövegeket erről. De én úgy tudom, hogy a tokeneket nem lehet átvinni a következő évre és jövőre csak kevesebb lesz, mint idén..."

 

Én is úgy tudom, hogy 25 lesz jövőre, de a Renault épp azért nem használt fel eddig, mert ők 37-et akarnak majd ellőni. Az idei autójukhoz valóban használtak fel, a szezonkezdés óta meglévő 12 zsetonra értettem, hogy abból nem költöttek.

Azt még nem hallottam, hogy idén el akarják lőni a 12 zsetont, és nem is látom értelmét.

 

A Renault faragta már magának a vasat, és nem is volt az olyan rossz, sőt a Lotus sem volt olyan rosszé. Ha jól sikerül a motorfejlesztés, akkor jövőre akár hozhatják is az idei szintet.

Miközben remélem a RB eltakarodik a francba, bár értelemszerűen az nekik lenne szégyen, és talán épp ezért nem fogják megtenni.

Előzmény: sunnysun333 (650594)