szőkék hegedőse Creative Commons License 2015.09.23 0 0 16037

Ez megoldás lenne, de TE értelmiségiként gondolkodol, és sokan normálisan: azonban vagy 60% erre MÁRIS (paranoiásan) megtámadna, verbálisan, de sok ember fizikailag is. Itt, helyben!

Mert Ő MONDHAT AMIT AKAR, mi közöd hozzá, ( pör volt: id. Török József és Gyurcsányiné MacKay Tünci ellen - szólásszabadságuk az összevissza, piszkos, alaptalan hazudozást is "magában foglalja" - de a törvény és bíróság szerint NEM!)

 

"Dixxicsirkének" is: kérdést  utálkozó, gyűlölködő szavakkal és imperatív, lenéző, parancsoló, fölsőbbrendű hangnem ben is lehet tenni.

 

Ez BECSÜLETSÉRTŐ kifejezésmód.

Bizony, röhejes és nagyon buta, nagyon csóró emberek még a MÁS EMBERHEZ szóló mondatért is (mint quasi "jogos védelmezők")  NEKIUGARANAK Irsánál lényegesen komolyabb helységben erős identitásúaknak, zakkant és téves "önérzetből"!

 

Elképesztő - ide és a Net-re sohasem látogató - alsóbb népréteg "szerzett jogának " tekinti a mocskolódást, bármilyen hivatalos, közfeladatot ellátó vagy éppen saját kockázatára vállalkozó emberekkel szemben! S ha erre reflexió jön, akkor máris dózsagyörgyökké válnának.....:(

Előzmény: Mega Tróger (16033)