akineknemmegy Creative Commons License 2015.09.19 0 0 515

Jó hírem van - nektek.
Kis túlzással állíthatom: problémátok megoldható, legyőzhető. Csak nem a szomszédba kell menni érte - hanem a világvégére. Nem ködösítek: Hong Kong.
Onnan jön egy kis csodaszer, a neve Suifan's Kwang. (Korábban már volt róla szó a fórumon.)Természetes, gyógynövényekből készült késleltető. 3-4 ezer forint, szerintem mindenki próbálja ki, még ha esetleg nem segít, a tapasztalat megér annyit - szerintem. Rengeteg szexshopban fellelhető, ergo ott van magyarázat a használatáról, de nagyvonalakban: a pénisz alsó részére kell kenni, kis adagban (bár ez egyénfüggő). Youtube segít, több videó is van róla, hogy pontosan hol kell alkalmazni. Égető érzéssel járhat használata, de az érzéstelenítő képessége nagyon erős. Szerintem mindneki próbálja ki, ahogy írtam, viszonylag olcsó, annyit megér. Tapasztalatokat szívesen olvasnám!
Én próbáltam. Néhány percet nyertem vele, de aztán a "problémás" pózban megint csődöt mondtam - ezért fogalmaztam úgy az első mondatomban. Hozzáteszem: nm vagyok biztos abban, hogy a legideálisabb helyre kentem, szóval teszek még próbát. Bár elárulom, eléggé magam alá kerültem a csodaszer várt hatásának elmaradása miatt. Ugyanis órákat ígér a termék, nekem viszoint csak azt a néhány percet adta. De ahogy írtam, ez ne vegye el sneki kedvét, elképzelhető, hogy nem a legszakszerűbben használtam. 
Egy szó, mint száz: egy próbát mindenképp megér, sok sikert!
Még én is küzdök vele/érte...