Zo407li35 Creative Commons License 2015.09.18 0 0 20125

Sziasztok!

 

Tanácsot szeretnék kérni, 2007. évjáratú Peugeot 407 2.0HDI automata autómmal van egy kis, illetve több kicsi gondom.

 

Nem megy a jobb hátsó féklámpa. Izzó ok, izzó foglalatát megnéztem, de nem láttam semmi "szokatlant". Befújtam kontakt-spray-vel, nem javult meg.

 

A másik gondom, hogy nagyon finoman gyorsítva 1-3 fokozatban olyan, mintha szakaszosan nyomnám csak a gázt. Ha rendesebben odalépek - de ezalatt nem padlót értem -, semmi gond, nincs rángatás. 

 

A harmadik, hogy én ... telepítettem a navigációhoz szoftver frissítést. Szép új a megjelenés, mennek az új térképek, addig ok (azt külön telepítettem persze) de a nigit navi eltűnt a menüből. :-) A klíma így is megy, de jobb szeretném a régi - digitális - funkciót visszaszerezni. (Hdd-s navim van, ha esetleg ez számít.) A gratulációt előre is köszönöm tettemhez, de megoldási javaslatot annál is inkább.

 

A negyedik, hogy az ablakmosónak nincs nyomása. Az ablakig épphogy elér a víz. Törlés után nem látszik folyás nyom, hogy valahol elengedné esetleg a vizet. (A lámpamosó tökéletesen megy.)

 

Bár a leírtak után lehet úgy tűnik Nektek, hogy jó kis szakadt verda, de lehet elfogultságból is írom, nem az. Nincs régóta a birtokomban, de sokat hajtom, és kellemes vele az együttlét. :-)

 

Köszönöm előre is, ha adtok tanácsokat.

 

Szép napot!