anaret Creative Commons License 2015.09.15 0 0 115759

Elnézést, de én még kezdő vagyok. 

Szóval az alapanyag nyári alma (40%  darálva) körte (30%) és bódiszilva (30%) volt, összesen 130 liter cefre. A Cefrefőzés 2 részletben ment (1. 70 liter, 2. 60 liter). Összesen lett az 1.-ből 14 l  alszesz a 2.-ból 10 liter. Sajnos a végén a fokokat (szeszfok, hőfok) nem néztem a végén.  Az előpárlatot mindkét esetben 10 Alkoholfokig engedtem. A tisztázásnál összeöntöttem a két alszeszt és lett 7,5 liter 70 fokos elegy 21 Celsiuson , amit ioncserélt vízzel (20 Celsius) 10 literig 48 fokra hígítottam. A kész párlat 21 Celsius hőfokú volt összeöntve a vízzel. 

Előzmény: TINTUS (115755)