anaret
2015.09.15
|
|
0 0
115759
|
Elnézést, de én még kezdő vagyok.
Szóval az alapanyag nyári alma (40% darálva) körte (30%) és bódiszilva (30%) volt, összesen 130 liter cefre. A Cefrefőzés 2 részletben ment (1. 70 liter, 2. 60 liter). Összesen lett az 1.-ből 14 l alszesz a 2.-ból 10 liter. Sajnos a végén a fokokat (szeszfok, hőfok) nem néztem a végén. Az előpárlatot mindkét esetben 10 Alkoholfokig engedtem. A tisztázásnál összeöntöttem a két alszeszt és lett 7,5 liter 70 fokos elegy 21 Celsiuson , amit ioncserélt vízzel (20 Celsius) 10 literig 48 fokra hígítottam. A kész párlat 21 Celsius hőfokú volt összeöntve a vízzel. |
Előzmény: TINTUS (115755)
|
|