Zsoleszq01 Creative Commons License 2015.09.13 0 0 525

Kedves Embertársaim!

 

Meg szeretném osztani veletek mai napi csalódásom történetét,mely egy ismert szálláskeresőn konkrétan a szállás.hu-n tett foglalásommal kapcsolatban ért.

Horvátországi nyaralást böngésztünk a családdal a 2016-os évre természetesen 30% előleg befizetéssel,mi bajunk lehet ne halasszuk az utolsó pillanatra.

Meg is találtuk a megfelelőt 121075.- ft egy hét egy kulturált apartmanban.Na akkor jöjjön a foglalom gomb...ezek után megkaptuk a visszaigazolást minden korrektül leírva dátum ill.összegszerűen ami a szállás.hu honlapján is szerepelt és hogy a visszaigazolás folyamatban van a szállásadóval melyet emailben úgyszintén meg fogunk kapni.

Eltelt 24 óra és rendkívüli gyorsasággal megjött a második email is melyben és most jön a döbbenet...Közölték,hogy a szállás foglalás visszautasítva.

Idézem:

A xy apartman sajnos nem tudja Önt fogadni az xy számú foglalása alapján!

ennek oka: Tisztelt xy, abban a pillanatban, amikor küldte a kérését, az ár nem volt még aktualizált a következő évre. Most ez a lakás árai itt érvényesek a következő évre, azért kérjük hogy nézze meg ezeket, és ha foglalni kíván, akkor szívesen küldjön nekünk egy új foglalási kérelmet. Üdvözlettel xy idegenforgalmi iroda.

 

Az új ár 187628.- ft volt... a foglalt 121075.- ft helyett, 50 %-nál is több az árkülönbözet mint az eredetileg feltüntetett illetve a foglalásban szerepeltetett összeg.

 

-Kérdem én miért van lehetőségem olyan árral konkrét időpontot konkrét szálláshelyet foglalni hamisan feltüntetett összeggel mely nem fedi a valóságot...

-A következő kétely mely felmerül ,hogyan válasszak a több ezer ajánlatból amit a honlap kínál megfelelőt,ha a megadott összeg foglalás után visszautasítható és a visszaigazolásban írt adatok inkorrekt módon a vevő,vásárló,vendég kárára módosíthatóak ill. megváltoztathatóak.

 

Természetesen a telefonos ügyfélszolgálaton tett panaszom során is elmagyarázták szépen ,hogy ez így normális és nem tudnak mit csinálni.

Ezek után sajnos csak egyet tudok tenni...nem élek többet a honlapon adott igazán kecsegtető aktuális ajánlatokkal melyek sajnos ebben az esetben nem fedték a valóságot és keserű szájízzel keresek másik hasonló szálláskínáló weboldalt hátha ott jó kereskedő módjára a vevő,vásárló,vendég érdekei is számítanak valamit a megfizetett ellenérték fejében.


Ha tudtok olyan weboldalt melynél ilyen hibákkal remélhetően nem találkozik a vevő kérem írjátok le.