Babar66 Creative Commons License 2015.09.12 0 2 115568

Kedves Feribá!

Az "ízlelés" a legfőbb mérőeszközünk! Nekem is van néhány "segítő eszközöm", (kotyogó,hőmérő, eprüvetta, stb) hogy tudjam MIKOR kell kóstolni. Cefre, alszesz, elő-közép- és utópárlat, kész pálinka. A minőség megítélése szinte mindig ÍZLELÉSSEL a legegyszerűbb, legbiztosabb. 

Egyébként én is sokáig azt hittem, hogy űberkirály a páleszom, de aztán sikerült megízlelnem néhány ősfórumos kolléga párlatát. Azután elkezdtem tőlük eltanulni a dolgokat, pedig az "ízlelésem" semmit sem változott. De ami jó az jó, ami szar, az szar. És amíg nem találkoztam a JÓ-val, addig a szarra is azt hittem, hogy jó.

Üdv!

Előzmény: Feeriba51 (115565)