Jahno Creative Commons License 2015.09.11 0 0 137618

Reklámok azok okésak, bár azzal sem mindig ilyen egyszerű a dolog. No meg azt is mondhatom, hogy ha már reklám van, akkor az sem baj, hogy nem guminőket nyomat, hanem elektronikai dolgokat és fotóscuccokat, mert én jó eséllyel azt veszem, így azt szeretnék eladni. Ez egy ilyen piac, viszont mi köze van a reklámos szervereknek a HRhez? Bár akár le is tilthatod...

 

"Tudtommal kötelezö,"

 

De most melyiknél? Igaz szintén érdekes, hogy Gnél a számom és egyik mailcímem meg van adva a fél családnál, mert úgyis nekem sírnak, ha elrontanak valamit. Így legalább biztos vissza tudom csinálni. Olyat elég keveset láttam, ahol kötelező lenne megadni, de ha igen, akkor még mindig nem lehet nyilvánosan rákeresni.

 

Kicsit csapongunk, de nincs rendesen kivesézve, mert már a bankkártáynál tartunk, külön témakör, én használom rendesen, kollégák már szoptak vele akár weben, akár offline fizetésnél és legtöbbször ügyféloldalon nyúlják (akár utólag is, vagy 3. személy által), míg a világ felén működik az offline fizetés addig rossz a helyzet. Bár túl sok kár ilyenkor sem biztos, hogy ér. Eleve egy csomó helyen nehéz papírozni is, mert el nem lopják, max. hülyén hangzik, hogy az életvitel miatt nem lehet pld. teljesen törvényesen kezelni a bankkártya adatait. Csak pár millió emberről és nagy összegekről van szó, nem kell aggódni, max. egyszer külön megírom.

 

Fele még mindig inkább beteges félelem lesz, vagy műszaki tájékozatlanság. Persze attól még, hogy paranoiás vagyok, nem biztos, hogy nem követnek. Pld. autómat is másfelé parkoltam le, mikor nem zárt be a központi zár, parkoló sarkán meg fura kütyüs antennás emberkék mászkáltak. Papír szerint műszaki és motor nélküli autóval :-D Szóval én sem mindig lazázom el a dolgokat, de ez olyan hogyishívjákos lett, legalább félig meg tudom indokolni, hogy mit láttam. És mondom, olyan cégeknek melózok akik felhőben/G-nél tárolják az ÖSSZES cuccukat és ha csak ezred része nyilvános lenne, akkor nem is tudom mi történne a világban. Majd szólunk, ha valami kiszivárgott :-D Másik véglet meg az olyan cégem, ahonnan az adathordozó nélküli PC házakat sem lehet kihozni, mert titkos anyag és akkor jajj mi lesz.

Előzmény: Hogi Vagi (137617)