Pálinkás Alex Creative Commons License 2015.09.09 0 1 115387

.... a permetezőből pálinkafőző témához.
Szerintem ez olyan lenne, mint sterilizált biliből enni. Egyik sem jelent semmi veszélyt, hisz a réz, mint fém szobahőmérsékleten nem tud magába tárolni semmi féle idegen anyagot.

 

 

Kedves Feribá! Nem azért nem eszünk sterilizált biliből, mert félünk a benne ragadt anyagoktól, hanem azért mert nagyon gusztustalan lenne.  :)))

 

Egy rendesen kimosott bili vegyszer költsége, mosása, környezetre tett hatása, drágább, mint ha vennék egy új bilit. De ha már bilit vennék, inkább veszek egy vedret.

 

Nem beszélve arról, ha krumplileves akkor az legyen krumplileves. :)

Ha permetező, akkor az legyen permetező!

Antik régiségként többet ér a súlyához, vagy a kömméteréhez/literéhez képest. És most azért vágjuk szét, és savazzuk-tisztítsuk, majd fejlesszük, hogy elmondhassuk, hogy steril a bili.

 

Régebben foglalkoztam savanyítással. Sokan kérdezték, hogy mivel taposom a káposztát.

Mindig poénkodtam, hogy kérem szépen én külön gumicsizmát vettem, amivel csak is káposztát taposok és disznóólat takarítok. Ez a kettő, és semmi másra nem használom.

Volt aki tényleg nem értette a poént. Illetve aki nem is kereste a poént.

 

 

Előzmény: Feeriba51 (115375)