S-900 Creative Commons License 2015.09.09 0 1 55

Sziasztok!

 

Megtörtént a Vir szigeti kiruccanásunk. Nos a sok negatív kritika ellenére szerencsére nekünk jól telt az egy hét. A strand aminek közvetlen a partján "laktunk," (csak egy út választott el a tengertől) mesterségesen homokkal lett feltöltve, így szerencsére tengeri sünökkel nem találkoztunk, de azért a strand cipőt mindig felvettük, mivel a partot apró zúzott kővel szórták fel. A partot minden reggel takarították, a telepített növényeket locsolták. Ezt az erkélyről láttuk minden nap reggelizés és kávézás közben. A szemétszállító kukás autót is többször láttam a parton, amint a kitett kukákat ürítették, tehát nem tapasztaltam, hogy szemetesek lennének az utcán. Az utcákon valóban sok helyen hiányzik a járda és valóban szűkösek, na de voltam én már más felkapott üdülő helyen is, ahol hasonlóak voltak a méretek, mégsem estem kétségbe. Együtt lehet élni vele.

Az árak viszont valóban drágák. Beültünk egy étterembe mondván, hogy azért valami tengeri halat is együnk már, ha itt vagyunk, hát elcsodálkoztam az étlapon, amikor a 250 kunás árat láttam.

Szóval nekünk tetszett ez az egy hét, szerencsére az időjárás is jó volt, sokat fürödtünk. Az apartmanunk tökéletesen megfelelt az igényeinknek, tágas nappalinak mondható konyhával, működő hűtővel, klímával, hatalmas tengerre néző erkéllyel rendelkezett.

Ha legközelebb is adódik a mostanihoz hasonló lehetőség mi biztosan ismét ellátogatunk ide.

További szép napot mindenkinek.

 

 

 

Előzmény: S-900 (45)