i perseguitati_ Creative Commons License 2015.09.06 0 0 27

Izland egy nagyon kellemetlen stílusú csapat, ráadásul ebben a bitang erős B csoportban mindenki rajtuk akar majd energiákat spórolni, de ez nem ment sem a németeknek, és nem megy most az olaszoknak sem. Amikor egy csapat így tud, csapatszinten is, 50 % környékén triplázni, azzal nagyon nehéz mit kezdeni, és nincs más fegyver mint bedarálni őket.

Észtország nagyon kilóg lefelé, a belgák nekem már tegnap is tetszettek, nagyon jó meccset játszottak a lettekkel, akár tovább is juthatnak. Az oroszok szar kezdése nem meglepetés, jó eséllyel még ebből a lagymatag csoportból sem jutnak tovább, egyszerűen ez egy gyenge válogatott, gyengék voltak már 2 éves is, és azóta sem nagyon fejlődtek.

Egyelőre nekem a spanyolok sem tetszettek, nagyon nem tudtak felpörögni, és elég messze vannak a top formájuktól, de az igaz, ha valakik, ők tudják, nem az első három meccset kell megnyerni ahhoz hogy Európa bajnokok legyenek hanem az utolsó hármat.... Jelen állás szerint a szerbeket és a franciákat is jóval esélyesebbnek tartom az aranyra mint a spanyolokat.

Előzmény: Törölt nick (24)