portugéza Creative Commons License 2015.09.04 0 1 30197

Néhány budvai ár - 2015. augusztus. 

Napernyő + 2 nyugágy 8-20 euró; pizzaszelet 1,5-2 euró; Budva-Ploce strand-Budva hajóval 5 euró; Budva-Sveti Nikola (Hawaii)-Budva hajó 3 euró; szállás (helyszínen keresve, általában szoba közös fürdővel vagy jobb esetben stúdió /álapartman/) 10-15 euró/fő/éj-től. Gombóc fagyi: 1 euró. Napi menü: 4,5-10 euró.

Jó szívvel ajánlom a Gardasevic utazási irodát kirándulásokra. Régebben volt itt kérdés, valaki Ulcinjból akart Budvában befizetni Kotori-öbölbeli hajókázásra. Ez felesleges, mert Budvából is busszal viszik az embereket Kotorba, csakúgy, mint az ulcinji utazási irodák. (Pár éve voltam olyanon, ahol legalább egyik irányban hajóval vittek minket.)

Írta valaki, a 1,5 eurós pizzaszelet jó volt - nagyságra lehet, de én soványnak tartottam. Egy helyen 2 euróért volt jobb, de olyan büfé is volt, ahol a 2 eurós ugyanolyan gyenge volt. Két helyen 1 euróért is láttam. Teljes pizza 7 eurótól. 5 darabos gyorscsevap: 2,5 euró.

Aki még csak készül Montenegróba, ne rettenjen el, Budva arrafelé nagyon felkapottnak számít. Horvátországban régen voltam, sőt ott kevesebbszer jártam, mint itt. Nem tudom, az ottani árak ezekhez (tehát az egyik legdrágább üdülőhelyhez képest) hogy alakulnak. Csak azt hallom, a horvát Adria megdrágult.

.