szőkék hegedőse Creative Commons License 2015.09.04 0 0 16024

Kösz, helyettem is szóltál.

 

Az immár vagy 32-34 éve - nem nagyképűsködés - település-szociológiai elemzés és annak 4 évenkénti felülvizsgálata, benne a különböző vagyoni helyzetű, DE AZONOS TÁRSADALMI ÁLLÁSÚ  (nem értelmiségi) lakosság magatartás- és gondolatvilágát  értékelő módszer alapján, mindezt hivatalos (büntetőjogi vád és feljelentések, illetve polgári keresetlevelek) dokumentumokban felhasználva és  kinyilatkoztatva

 

azt kell mondanom, hogy Albertirsa lakosságának korábban mintegy 80%-a a roma-mulatós, kannásboros kategóriába tartozó cseléd- és zsellér típusú aljanép körébe tartozott.

 

Kb. 2000 év óta ez az arány a fiatal generáció érése folytán javult, de ma sincs az általad elvárt értékrendű lakosság (pedagógusok, főiskolások, egyetemisták, NEM POSZTKOMCSI értelmiségiek) 35%-nál több.

 

A vulgármarxista és ál-fideszes populista vezetés érdeke a TÖBBSÉG  megnyerése,  pörköltszagú, savanyú boros, kicsike és műveletlen vállalkozók megfuttatása a helyi rendezvény "piacán", nos EZ köll a (nem igazán magyar identitású helyi népnek, mert az a fajta többség szavaz rájuk!

 

Ez alól a Szőkék vezette "KLIKK" - akik nem azonosíthatók párt szerint, mert a csoport-falka szellemük Szőke Szabin kívül más értelmiségit nem enged szóhoz, és a vénevv Szőkével együtt mennek a PKKB-ra. Ezek nem fideszesek, hanem egy  falusi gittegylet.

 

A közigazgatás helyi hivatala ÁTIDEOLÓGIZÁLT és aktuálpolitizáló BALOS szervezet, jellemző, hogy a legutóbbi választások előtt egy ifjú hölgy a kampány során úgy nyilatkozott, hogy : "polgármesteri hivatali dolgozóként csak nem gondolom, hogy a Fazekas "ÚRON" (?) kívül másra szavaz!"........:)

Ez nem egy profi köztisztviselő szövege ám, hanem egy buta falusi libáé!

 

S bizony, az egykori ifjúkomcsi Odoreánu agg-kori diszkója  önkormányzati támogatása - benne a szolgáltatás nélkül megfizetett Berkivel - HŰTLEN KEZELÉS értéktől függően minősülő bűncselekménye.

 

Okos vezetés....

Előzmény: Törölt nick (16023)