Tordal Creative Commons License 2015.09.04 0 6 11964

Sosem értettem, hogy egy agyonzoomolt, leélt, arcnélküli fotó hogy lehet vonzó bárkinek is. Annyira közönséges. Szerintem egy ízlésesen felöltözött nőről a fantáziát megmozgató kép ezerszer többet ér mint ez a tárogatás, ami szinte majdnem biztos hogy az asszony engedélye nélkül lett közzétéve. Pl ilyenre gondolok:

 

Kihívó de nem közönséges, és nem kell szupermodellnek lenni hozzá. Ha pedig valamelyik szerencsés jelölt eljut oda hogy le is vetkőztesse, az ezerszer nagyobb élmény mintha már képről mindent látott volna max zoomban.

Ha pedig a párja beleegyezésével osztotta meg, minek takargatni az arcát? Nekem pl az arc legalább a felét teszi ki az összhatásnak. Mi a különbség aközött, hogy valakinek kiteszik a fotóját, vagy később küldik el levélben? Nem tudhatják mi a célja vele, gyűjtő -e, kiteszi -e később a netre. Ha pedig ennyire félnek, abból sosem fog összejönni semmi komoly, az csak a férfi vágyainak kielégítésére szolgál. Rakjanak ki egy teljesen felöltözött képet, de ez a bujkálás komolytalanná teszi az egészet, ezért majdnem biztos hogy az alany tudta nélkül került ki a kép, amit még valamikor készítettek ki tudja hány éve (látszik a minőségen is).

Bocs a kirohanásért, de ez a sok pinamutogatás lealacsonyítja az egészet.