szőkék hegedőse Creative Commons License 2015.09.02 0 0 16018

Egyetlen pillanatra a Berki nevű jazz-énekesre gondoltam, aki a Zeneakadémia jazz-énekes tanszékének vezetője.....egyébként borzasztó a free-jazz style előadásmódja.

 

DE AZTÁN beugrott a "lángosképű állat" (copyright: Nagy Feró....Ős-Bikini), aki egy abszolut SENKI!

Ezt az idiótát is Hajdú Pí találta ki.

 

Ez a fickó nagyon fiatal korában tartalék-kapus volt a Fradi NBI-es csapatánál, azonban úgy 25 évesen abbahagyta a focit. S swindler, szélhámos , csaló és sikkasztó lett. 

Volt kitől tanulnia: Furulyás tsz-elnök, aki "ingyen", 1 millióért látta el a szakosztályvezetői sunnyogást. Aztán SZABADI Béla - http://www.origo.hu/itthon/20061016itelethirdetes.html - részletek, végül 9 évvel a letartóztatása után  a Legf. Bír. is felfüggesztettet adott neki, de csak az eljárás elhúzódására, és mert 6 hónapig előzetesben, egy évig meg házi őrizetben volt. Ő volt a Fradi közvetlen vezetője, Torgyán meg a "díszelnöke".  Volt etikai péklda Berki előtt....

Ekkoriban volt az is, hogy a Fradi MASSZŐRJE (!) , Berki barátja, mulatók és kocsmák üzemeltetője a menő játékosok jétékjogát apportálta a cégeibe, és külföldre eladásuk esetén nagy summát vágott zsebre. Tőle nem csak a masszőrködést tanulta ki Berki, Az ürge (szakállas fickó, 20 évig volt masszőr a Fradinál) a maffia-világhoz is közel volt: az övé az a csodapalota (vagy 15 éve építette), amelyik Tasnádi Péter zsidó antiszociális állat szállása volt....Vajon miből?

 

S végül Szabó Zsófit "hengerelte le", a bombázó szőkeséget lájkolom az édeapja , Szabó Gyula elhunyt színész miatt is. Ilyenekkel került be a bulvárba - de a MŰSORVEZETÉS  és "celebség" egy nagykanizsai kőműves segédmunkás, Kulcsár attila "főbrocker" hírhez hasonló.... Írtam egy e-mailt Zsófinak, hogy ki ez a Berki, hogy jöhet neki diplomák és állások nélkül össze a Porsche811, hogy soha senki nem választotta a Fradi vezérévé, de ő úgy 4 hónapig ezt játszotta, míg a klub komoly vezetői el nem hajtották, továbbá, hogy 25 milliót sikkasztott, utólagos elszámolásra a klubtól felvett "költség" címén, már csak a tényekben kőkemény Kubatov hatalmi szavára fizette valahogy vissza.

 

No, szóval EZ EGY SENKI. Erős bűnözői gondolatvilággal. Aki ezt megrendeli, annak az elméje egy büdös bokazokni.

Előzmény: dixxicsirke (16015)