combi27 Creative Commons License 2015.09.02 0 0 36973

lehet megköveznek sokan, de :

 

aki Magyarországon magánszemély elad, az ritkán azért mert fiatalabbra vált.Vagy egyszerűen megveszi újan mert van pénze, a karbantartás nem érdekli, pont mert sok pénze van és ha leamortizálta inkább vesz másikat.

A másik aki elad az általában megveszi használtan amit a fenti úriember eladott, mert "Béjemvé tesó", vagy csak mert BMW és ez neki státuszszimbólum, vagy társadalmilag feljebb szeretne látszani a "ranglétrán" és ki akar tűnni a környezetéből..

Azzal nem számol, és nem is tudja hogy ez egy levetett kocsi ami pont úgy áll hogy kezdenek tönkremenni benne a drága dolgok..na ilyenkor jön a sufnizás, a bontóból veszek ésatöbbi..aztán 1-2 év múlva megunja továbbadja egy olyannak aki szintén szeretne "többnek látszani", vagy csak "ez Béjemvé tesó".....

 

A ritka az az ember aki ténylegesen azért adja el, mert neki már "öreg" ,viszont mondjuk munkaeszköz is volt..(én speciel a felső középkategóriásom (nem BMW) egy olyan nyugdíjastól vettem aki Munkavédelmi előadó-ellenőr volt, és a "munkaeszköze" volt az autó, nem mellékesen a márkába "szerelmes" is volt ..Ehhez mértem maximálisan karbantartotta, és mint a többi autóját ebből a márkából, 6 évesen vette, 12 évesen eladta.

 

Na, vagy egy ilyet kellene kifognod, vagy külföldről saját magad behozni (mert a nepper a tuti jó állapotúakat bőven túlárazza a külföldi árhoz képest).Vagy pedig egy olyat akinek ez a márka a mindene, ráadásul meg is engedheti magának..

 

 

 

Előzmény: gsc77 (36972)