krilin Creative Commons License 2015.09.02 0 0 171222

Köszi az infót, én is láttam valamelyik nap. Fura, hogy a nem akciós Suunto kínálat (pl Ambit 3) viszont mintha teljesen eltűnt volna a honlapról. Se keresés nem dobja ki, sem a fitnessz+kiegészítők menüpontban nincsenek, ahol eddig voltak. Talán épp frissítik a honlapot?

 

Volt egy időszak tavaly év végén meg idén, amikor az Ambit 3 Sport-ból a kék színű hónapokig le volt árazva 120-ról 100-ra (nem a megacountdown ackióban), és jött még egy 20%-os kupon hétvége, így 80-ért el lehetett vinni HR övvel együtt. Talán lesz ilyesmi akció majd az Ambit 4-eseknél is. Lassan már ideje lenne megjelennie. Ha más nem, hogy lenyomja a 3-asok árát :)

 

Az Ambit3Run nemrégiben történt megjelenésével bevezettek valami edzés tervező funkciót a movescount-ba. Így már nem kell majd ezeket a kód generáló oldalakat használni ha pl intervall edzést akarunk az órával csinálni. Ezt a frissítést megkapja az AMbit3Sport és a Peak változat is, de az Ambit 2 szériával nem lehet majd használni ezt a funkciót ha jól rémlik.

Emiatt én már nem ruháznék be Ambit2-be.

Meg már nagyon unom, hogy számítógép kell a szinkronizáláshoz (elkurvultam:)), és a 3-asok már tudnak bt-szal is a telefonon keresztül. Bár a friss Andoridost mintha szídták volna.

Előzmény: viktor a takarító (171218)