nyakfogom Creative Commons License 2015.08.31 0 0 6730

Tisztelt Dobrossy Úr!

Utolsó e-mailjében mutatott barátságát ismét köszönjük.El szeretnénk kezdeni a 12 évi jogi szerencsétlenkedés után az egyetlen épkézláb megoldás megvalósítását.Az 1 millió aláírás összegyűjtésére 2 évre lesz szükségünk,szeretnénk azt mielőbb elkezdeni. 
Szerintünk a fejléc 2-4 sor lehetne az alábbi tatalommal:

- az állami díszkíséret, a 8 sorrendbeli állami felelősség  /ÁPTF,PSZÁF,Fővárosi Ítélőtábla,Lenkovics   Barnabás jelentése,      MNB,Adóhatóság,Nyomozó,és Igazságügyi Hatóság,Fővárosi  Főügyészség/,stb.

-valamint az Ön által említett,az EU-ban létező tisztességes állami eljáráshoz való jogunkról szólhatna.

-végül utalást tehetnénk egy részletes,Ön által később elkészítendő anyagra is,mint mellékletre.

 

Ennek olyan alapos anyagnak kellene lennie,amely a hatalmas 2 évi gyűjtögetési munka után is minden főokos előtt megállná a helyét.Azaz nem mondhatná rá egyikük sem azt,hogy az az "a" betű rossz helyen van,és 2 évi munkánkat a sutba kellene emiatt dobnunk.Az aláírásgyűjtést csak egyszer tudjuk végrehajtani,ismételni nem akarunk,és nem is tudunk.Mert az idő eljárt,cserebogár,sárga.......

 

A Zalai Hírlap főszerkesztője már a fülemet csipkedi,hogy Miklós mi lesz már azzal aláírás formulával?

 

Ugyanis a gyűjtés menetrendje a következő lesz:

1.A fenti újságban kérjük majd a polgármesterek közreműködését.  A lapban megjelenik majd a formula is.  Én 24 polgármester véleménye alapján látom,hogy ők segítenek.  Pl. Rogán Valéria/a nővér/Szakonyfalu polgármestere mondta,  hogy küldjem csak az anyagot,Ő aláíratja a károsultakkal,és  másokkal is.Igaza van abban,hogyha csak 1 emberen tud segíteni az aláírások révén,az neki többszörös  szavazatot jelent  majd a   választásokkor .

Orbán zalai helytartója is áldását adta az ügyre.

2.Saját magunk a családtagok,rokonok,jó ismerősök és volt  iskolatársak stb. aláírásait gyűjtjük be.Én minimum 120 aláírást biztosítok. Ez 12000 károsult x 120= 1,2 millió aláírás

3.Az összegyűjtött aláírásokat az Ön levelének mellékleteként   Orbánnal kezdve 100 "főúrnak" küldjük el.Ezt lesöpörni nem tudják.Ugyanis van az a kritikus tömeg,amely elég az atomrobbantáshoz is.Ha 10 millió ember egyszerre balra át-ot vezényelne Orbánnak ,akkor neki kutya kötelessége lenne azt tejesíteni.
A politikusok ősidőktől a mai napig felhasználják,és kihasználják a tömegek erejét saját céljaik elérésére. Nekik is csak ez az egy erejük van.Tanuljunk tőlük,mert míg  ők zömmel a gazemberségre,addig mi jogos követelésünk teljesítésére használjuk fel a közösségben rejlő erőt.


Üdvözlettel,
Sényi Miklós,és a közösségi hálón eddig bejelentkezett 2000 károsult,akik támogatják az aláírásgyűjtés gondolatát.