samp1991 Creative Commons License 2015.08.30 0 0 14074

sajnálom hogy nem tudtam elmenni a közös meccsnézésre. a következőn viszont ott vagyok, ha 1 mód van rá.

Az első félidő a Napoli-é volt, a második a mienk.

HA Lajos 2 löketéből az egyik beakad,(az egyiket szögletre, a másikat a kapufára tolta Reina) meg is lehetett volna a 3 pont. Igaz az első félidőben nekik is volt kapufájuk, így talán igazságosnak mondható a döntetlen.

 

Azért szépen néz ki a tabella első 6-7 helyezetje:)

 

Meccs képe:

1. félidő

átadtuk a pálya 60-70%-át a Napolinak, összvissza szaladgáltunk, a Napoli meg rövid pontos passzokkal vezette keresztül rajtunk a labdát.

Lesrellításunk egyáltlán nem működött, így Higany 2 gyönyörű kiugratásból 2-t bevert.Volt még 1-2 villanása Insigne-nek, sztem ő volt a legjobbjuk, de azon kívül nem diktált túl nagy iramot a Napoli.

 

2 félidő

Már a középpályánál kezdtük megzavarni a játékukat és elég sok labdát sikerült is elcsípnünk.

Aztán jött egy akció, amit Fernando ügyesen kihasznált, megtolta mikor mindenki lövésre számított, majd beleakadt a védő lábába és tizi. Eder pedig bevágta, pedig érezte Reina az oldalt.

Rá 2 percre kontrázunk, Soriano futott vagy 40m-t a labdával a nyakában lógó védővel együtt, mad hajszál pontosan lyukra futatta Edert, aki párszor megforgatta a védőket, majd elküldte őket virágot gűjteni és végül higadtan a hosszúba gurított Rinya mellett. Álom gól volt, ami egyben emelte az árát legalább 1,5 millával vagy fizuját 2-300.000-rel.

Úgy érzem nehéz lesz megtartani, pedig ő tartja a lelket a csapatban.

 

Sajnos sok játékson érzem azt, hogy alibizik és alíg várják hogy megszabaduljanak a labdától. Soiano,Eder és Murielen kívül nem igazán mer senki megcsinálni egy cselt. Még függőleges, támadó paszt sem adnak. mintha félnének a felelőségtől. hiányzik egy olyan játékos, aki átveszi, felnéz, csinál egy cselt, majd odaadja a csatárnak a labdát. Szegény Lajos javarészt egyedül harcolt a 4 védővel és míg nem lesz egy irányító a pályán, addig maradnak a felívelgetések, a kontrák és az 1 csatár vs 2-3 védő párharcok.

 

2 hét alatt fel/be-épülhet Cassano/Correa és Mosander is, így Soriano át tudja venni a 3.-ik "védekező" középpályás szerepet Palombo helyett, az Ő helyét pedig valamelyik "C" el tudja foglalni.

 

Zukanovic jobban beilleszkedett középhátvédnek mint balhátvédnek, de Moisander sokkal biztosabb lehet hátul Silvestre-vel.

 

2 hét múlva jön a 0 pontos Bologna, akik ellen nem lesz könnyű, de egy apró góllal illene megverni őket, ha marad így a csapat.

Ha Eder marad nálunk, a válogatottal 2 meccset fog játszani, így talán nem esik ki a ritmusból. Egyenlőre ő viszi a hátán a csapatot, öngyilkosság lenne megválni tőle.

Egy jó mecs után, jó szájízzel mehetünk aludni.

 

Avanti Doria!!