Pálinkás Alex Creative Commons License 2015.08.30 0 1 114769

Nos itt van ez a Reggeli link:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=136508180&t=9007484

 

 

Ezt minden reggel beilleszti nekünk Sogi01.

 

Ha Snapszmester honlapjára regisztrálsz, akkor rengeteg információ áll rendelkezésedre.

(Regisztráció után több infót látsz, mint anélkül.)

 

Aztán ha bármi konkrét gyakorlati kérdésed van, vagy valamit nem értesz, szólsz és versengünk a válaszolás lehetőségéért.

De ez a mentor dolog max az X-fakorban működött. 

 

A cefrézést szerintem már átolvastad, meg ahogyan látom, már rákészültél rendesen, csak bizonytalan vagy.

Mire kiforr a, addigra már mindent átolvasol, és átkérdezel, és átlátsz mindent.

 

A főzővel kapcsolatban, is neked kell döntened.

Először is mennyit szánsz rá! és Hány literesre van szükséged hosszabb távon.

Aztán már tudod, hogy milyen anyagból, dupla vagy szimpla falú legyen, keverős, vagy sem.

 

Én mindig azt mondom, hogy előbb kell egyet kölcsönkérni. Akár tulajjal együtt.

Aztán már tudod, hogy az övé nagy, vagy kicsi neked. Mire panaszkodik, mit csinált volna másképpen, mivel bővítené, stb. 

Aztán már tudod, hogy milyet szeretnél.

 

 

PH-t ne állíts citrom savval. Sőt semmilyen savval sem. Felesleges. Azaz nem felesleges, de az érett édes a szilva, rendesen/higénikusan cefrézel és erjedés után hamar főzöd, akkor nem lehet nagy baj.

A körte az más. Vagy ha a bérfőzőbe két hónapot kell várnod.

 

Mag maradhat a cefrében. A cefrében leszáll az aljára. Nagy részét kiveszed és kész.

 

Használj fúró gépet festékkeverővel, vagy valami hozzá hasonlóval. Nem töri a magot.

 

 

Előzmény: kramoto (114768)