bela300 Creative Commons License 2015.08.28 0 0 137137

Biztos hogy tud tesztelni a HD Sentinel-em,mert a többi lemeznél él az az opció,ahogy a részletes önteszt és a szállítás önteszt is.Bár elindítani nem indítottam még el egyiket sem.De ott van szép kékkel hogy Támogatva,indítás,szóval amúgy van ilyenem.

 

Viszont az a gyanúm hogy a rossz lemeznél már azért nincs teszt lehetőség mert annyira rossz.Lehetséges ez?Azért gondolom mert a rendszer vinyóm régebbi annál ami elromlott,nem is kevéssel és annál mégis van tesztekre lehetőség.És mind kettő Seagate.

 

"A leírásod alapján fej vagy fejerősítő hibára tudnék gondolni, ami végeredményben mindegy, mert egybe van integrálva, komplett lehet cserélni. Az adatmentéshez kell egy donor HDD, amiből a fejegységet át lehet szerelni, utána gyorsan lemásolni az adatokat. Persze, megfelelő műszaki érzék és rutin birtokában."

 

Ez tulajdon képpen egész jól hangzik,de esetleg arra is van tipped hogy kinek vagy minek a segítségével tudnám mindezt megvalósítani?Ahogy írtam,kürt és társait hagyjuk,ahol már egy Szia! is 30 ezer.Szóval ha rajtuk kívül ismernél még olyan embereket akik foglalkoznak ilyesmivel,akik emberi áron is megcsinálnák.Kecskemét és környéke lenne a legjobb,de országosan is érdekel,utóbbi esetben legfeljebb elküldeném postán.

Előzmény: Törölt nick (137134)