Jahno Creative Commons License 2015.08.28 0 0 137115

És többek közt ezért csípte a szemem ez a lökött megmondóember, miszerint "garanciális hibával ritkán találkoztam mivel ócska gyártóval nem foglalkoztunk.Jó kereskedő hamar megtanulja: ócska, olcsó gyártóval sok munka és még több kidobott pénz."

 

És akkor melyik az ócska? Seagate, WD, Toshiba, mindenféle hullott. Akkor ne vegyünk vinyót? Vagy tud valamit, amit más nem tud leszűrni nagy méretekben sem?

 

Akkor mit forgalmazzunk és miképpen jön ide a KERMI (ami már ezer éve nincs), ha ezekkel semmit nem tud foglalkozni melyik vinyó fog hullani 2-5 éves korában ezerrel? JElen piaci körülményeket megfejtve gyszerűen baromság az a feltétel is, hogy "jót" szeretnénk venni, de az is hülyeség volt, hogy "ritkán" találkozott garis hibával, mert ha valakitől tízezrével viszik el az akármit, akkor biza ezrével jönnek vissza a döglöttek is. Főleg mikor csak Quantum Lct és lapos Maxtor volt az országban...

 

Csak erre már nem bír mit mondani és én kötekszem, viszont lehet Téged is érdekelt volna a dolog, hogy akkor melyik a "nem ócska" gyártó? Vagy melyik az ócska? Ugye?

Előzmény: homár hümér (137111)