ThomBoy Creative Commons License 2015.08.28 0 0 47226

Kedves jelenlegi és leendő Cartársak!

 

Páran tudjátok, hogy édesapám idén tavasszal sajnos meghalt. Édesanyám sokáig vacilált az autója sorsával kapcsolatban, de ma kimondta, hogy bármennyire is imádja, a diesel autó nem neki való, a 90%-ban lakás-tesco-lakás távolság különös kegyetlenséggel elkövetett autókínzás lenne, a három autó meg értelem szerűen sok neki, a Laguna és a Scenic kell menjen, Clio marad egyelőre.

 

Fentiek okán az imádott Grand Scenic hamarosan eladó lesz, amint a hagyatéki tárgyalás lezajlott, addig sajnos nem forgalom képes. Ha bárkit érdekel az ismeretségi körötökben egy hibátlan műszaki állapotú leinformálható autó, akkor jelezzétek neki, mert magamból kiindulva azt gondolom érdemes várni egy ilyen autóra (jómagam 4 hónapot vártam a GSIII-ra mielőtt átadta az eladó).

 

Amit tudni kell róla:

 

2008.05 havi, újonnan Magyarországon üzembe helyezett,

végig márkaszervizben szervizelt, leinformálható, szervizkönyves,

vezérlés csere és a 6 éves nagy szerviz (márkaszervizben) 2014.06 hónapban 71.321 km-nél volt,

77.790 km a jelenlegi km állás,

7 üléses,

1.5 dCi,

Kaleido felszereltségű,

sötétkék színű.

 

Extrák (nem gyári eredetűek):

Motorola kihangosító,

Tolatóradar hátul (és megvannak az első szenzorok is a műszerfalig elvezetve, de sajnos idén tavasszal már nem szereltünk autót :_( ),

Utólagos immobilizer PIN paddal.

 

Jelenleg Vredestein Sportrac5 H 205/60 R16-os, ~2ezer km-t futott új nyárigumik vannak rajta gyári alufelnin, de van hozzá lemez felnin jó állapotú téli gumi (talán Michelin) gyári dísztárcsával.

 

Az autót nem hirdetjük meg a hagyatékiig, utána megy fel a netre. Akit érdekel keressen meg privátban, e-mail címem publikus.