sunnysun333 Creative Commons License 2015.08.26 0 0 648863

 

1. Óóóóh, látod, akadnak pillanatok és morzsák, amikben még egyet is lehet érteni velem...:)))

 

2. Először az volt a kérdés, hogy egyáltalán elhangzott-e a 40 kör? Ez ugyan nagyjából nem volt kérdéses, de tekintettel a második verzióra, a 2 v. 3 kiállásra, amivel viszont kibékithetetlen logikai ellentmondásban van a 40 kör, hát igenis fontos tudni, hogy egyáltalán mi hangzott el.....

    De nem csak annak van jelentősége, hogy elhangzott-e a 40 kör, hanem a szövegkörnyezetének is!!!!

    OK, igen, Dr. Wéber igazolta, hogy elhangzott a "40 kör"  egy Sky riportban élőben ott volt. Remek. Viszont WG úgy állította ezt, mintha akkor meg az a bizonyos "2 v. 3 kiállás" nem létezett volna. És a logikai ellentétre se válaszolt továbbra sem senki...

 

Niki Lauda, már vasárnap délután fél 6-kor ezt mondta:

 

Vettels Vorwurf, Pirelli habe vor dem Rennen gesagt, die Reifen seien für bis zu 40 Runden unbedenklich (sein rechter Hinterreifen ging nach 28 kaputt), möchte Lauda nicht unkommentiert stehen lassen: "Paul Hembery hat uns allen gesagt, dass es ein Zwei- oder Dreistopprennen ist. Damit kann man nicht von 40 Runden reden. Sebastian hat einen Stopp gemacht und die Rechnung ist ihm nicht aufgegangen. Deswegen würde ich mich nicht aufregen, sondern den Fehler beim nächsten Mal nicht mehr machen."

"Die Strategievorgabe von Pirelli war an alle Teams die gleiche: zwei oder drei Stopps. Punkt", stellt Lauda klar.

 

3. NEM Vettel taktikai döntésével volna baj. Számára ez volt az egyetlen logikus szalmaszál az elfuserált időmérő és ócska rajtpozíció után, hogy esetleg mégis dobogóra léphessen. Esetleg...   Ezt mindenki (?) meg is értette. 

A hisztije verte ki sokaknál a biztosítékot és a hisztije osztotta meg a belső és külső közvéleményt... 

 

És ne is haragudj, de ez egy nagyon fura állítás, hogy Vettel döntését meg nem az igazolja, hogy a többiek mit választottak taktikának. 

 

Szegény Vettel egyértelműen rizikós döntést hozott, ami végül nem jött be.  A 17 célba érkezett versenyző közül 16 nem így döntött - tehát akkor mind a 16 volt a hüjjjje  seggfej és nem a végletekig kockáztató Vettel????

 

Előzmény: Cold Heart (648854)