molyoka Creative Commons License 2015.08.23 0 0 4533

ETNA ! Köszönöm Igazad van! a héten voltam én is kontrollon. szépen javult a psoriasis.-om.

a szivárvány hártya gyulladásom viszont folyamatosan kiújul,de most már napszemüveg nélkül ki sem megyek a fényre.

Korábban írtam , ajánlottam itt a szemvidító füvet. Vagy sokáig használtam,nem tudom,de nagyon begyulladt a szemem tőle,de lehet,hogy erre a bajra nem is jó,úgyhogy óvatosan aki kipróbálja.

Nálam a biol.terápia egyenlőre el lett halasztva,az én kérésemre tavaszra.Azt még nem tudom,hogy nélküle meggyógyulhatok -e, de jelenleg szedem a trexant,és kaptam egy új gyógyszert is.

Szerencsémre a reumatikus panaszok okoznak a legkevesebb problémát,és többet a kísérő bajok./szem,és bőrpanaszok/ Igyekszem minél többet mozogni,mondjuk a gerincem nem mindig szereti.A kezeim pedig több mint egy hónapja jól használhatók.

Én maximálisan meg vagyok elégedve a Bp.-i ellátással.Főleg azok után,hogy a területi reumatológus,évek óta csak a "korral,jár,barátkozzon meg a gondolattal" kezelést alkalmazta,és felírta javaslatként az a krémet,amit mondtam,hogy használok.

A bőrgyógyász pedig a magánrendelésen,miután kifizettem a vizit díjat azt tanácsolta,hogy kezeltessem magam,mert nagyon ronda a kezem.Nem tudom mit gondolt,hogy miért mentem hozzá,talán egy adag fagylaltért?

Végül is a szemészorvosnak,köszönhetem,hogy ismételten teljes kivizsgálásra küldött a körzeti,pedig

tovább lépett a területi reumatológiánál.

Érvényesítette már valaki az NAV.-nál a betegségével kapcsolatos adó visszatérítést? ha igen,és le van írva itt,mennyivel kell visszaolvasnom?

köszönöm a tájékoztatást.