[fidelio] Edmond Dantes Creative Commons License 2014.12.31 0 0 6230

Tökmindegy (nekem legalábbis), kiről van alább szó, gyanítom h a szomszédos topik Robert Kingjéről.

Nem tudom, milyen szexuális orientációs zavara van/volt (neki v másnak), de az tuti h ezen gyűjtőfogalom alá tartozó cuccok elég széles skálán mozognak és társadalmi, de különösen jogi megítélésük időről-időre változik,éspedig, persze boldogabb országokban, a tolerancia irányába, bár pl Wagner (állítólagos?) női ruha/"csipkés kombiné" viselését valahogy már saját korában is elfogadták. A pedofília pl természetesen továbbra is és örökre bűncselekmény marad, a pedofília fogalmának szakszerű és törvényben rögzített definiálása mellett.

Conchita Wurst hatalmas szolgálatot tett a "saját terepén", persze ismét: (csak) bolygónk boldogabb országaiban pl saját hazájában (igen, a házasodó boldog Auisztriában), ahol a bíboros prímástól (!) kezdve az államelnökig gratulált neki mindenki és sikerét egész (vagy csaknem egész) Ausztria sikerként, egész Ausztia sikereként értékelte. Az is. Ha ez azt jelenti-jelentené h "oda egy társadalom önkontrolljának", akkor én szívesebben képzelek el egy ilyen odaveszett társadalmat élettérként (!) mint mondjuk az "egészséges" életvitelű és bizonyára erős társadalmi önkontrollt gyakorló Ugandát...hogy közelebbi országo(ka)t ne is említsek. Nem is említek. Minden ezirányú találgatás a fantázia szüleménye (lenne).

Kieg.-ül egy kapcsolódó link, amiből szerte lehet ágazni, történetesen ezt adta ki a kereső a "szexuális orientációs zavarok" kifejezésre első helyen:

http://444.hu/2014/07/04/a-szexualis-orientacios-zavar-nem-betegseg/

Kulcsszó sztem: folyamatos frisítés. (ld fent is)

Boldog Újévet, sok toleranciát mindenkinek! ED