Bandos Creative Commons License 2015.08.17 0 0 28113

Szia Magic!

 

Az elmúlt 3 napban végre nagyon jó idő volt, csak tegnap délutánra jöttek a felhők, és végül csak éjfél körül jött egy vihar. Ma reggel kicsit felhős idő van.

 

Szombaton költöztünk Centara Ras Fushi-ra, ez a sziget pedig teljesen különbözik minden korábbi maldív szigetünktől. Egy kicsit "művi", nem hagyományos a partja, de ezt viszont jópár "váratlan" dologgal kompenzálják. De nem baj, hogy ez nem egy hagyományos maldív sziget, egyszer ilyet is ki lehet próbálni, belefér bőven.

 

Eredetileg beach bungit foglaltunk, de érkezéskor közölték, hogy túlfoglalás van abban a beach bungiknál, így két napra vizibungit kapunk, utána pedig ingyen upgradelnek minket jacuzzi beach bungira. A Centara egyébként egy thai tulajdonú hotellánc, a maldívon most két hoteluk van, és jövőre adják majd át a harmadikat. A személyzet egy része is thai.

 

A vizibungi jó élmény volt, ráadásul a naplementére néző utolsó bungit kaptuk, és tőlünk nyugatra nem látszik semmilyen sziget, így szombaton varázslatos naplementét élvezhettünk a teraszról. Tegnap este pedig kiültünk bámulni a csillagokat, hát, nem semmi volt, már csak ezért megérte ide jönni. Éjszaka aztán megtapasztalhattuk a vizibungi árny oldalát is, aki már volt viharban vizibungiban, az tudja miről beszélek. Ma délelőtt fogunk átköltözni a jacuzzi bungiba.

Itt all inclusive-on vagyunk, a főétterem mellett lehet választani 3 tematikus étterem közül, természetesen van egy thai étterem is (tegnap fantasztikus hangulatú, és ízű thai vacsorát ettünk ott), van egy beduin sátras arab étterem (oda ma megyünk majd), és van egy olasz étterem is, amit majd szintén kipróbálunk.

 

Mindenki maldívra, aki teheti!

 

Bandos

Előzmény: Magic11 (28104)