foxrudi Creative Commons License 2015.08.15 0 0 113837

Elég sok embert ismerek,aki nincsen a fórumon,sőt semmilyen fórumon,és kiváló pálinkát készít.Természetesen olyat is,aki pancsol.Viszont aki veszi a fáradságot és készít,vesz egy berendezést,áldoz rá, az oda is figyel majd arra,hogy mit csinál.Ez a létszám egyre több, szemben a tejeskannás verzióval.

  Nem csak ez a fórum forrása a tudásnak.

 Minden rétegben vannak kóklerek ez kiküszöbölhetetlen,de általánosítani hivatalos megcáfolhatatlan adatok nélkül nem lehet.

-Azt állítottad opálos a kozmaolajtól lesz a pálinka.Ez rézben igaz,mivel nem csak ez okozhat elváltozást.Főleg nem,ha ecetfészek volt a cefre.

-Sokk alatt mit(ket)lehet érteni?Pl:Ha belezúdítod a hígításkor a vizet és kis időre zavarosodik a párlat,majd letisztul.

Előzmény: Törölt nick (113814)