körte51 Creative Commons License 2015.08.15 0 0 113824

"Éppen a minap olvastam egy magát kezdőnek tartó topikolótól, hogy a hivatalos főzdékben is beállítják az alkoholfokot, akkor ott miért nem jelentkezik a hígítási sokk? " 

 

Már biztos elkűldtök a pi...... ,de még egyszer,  utoljára a hígítási sokkról. Kissebb edényekbe engedem a finomításkor a pálinkám. Alkoholfok beállításkor összeöntöm a nagyobba ,gyönyörüen belepi a finom illat a helységet, belekerül a víz ,lökésszerűen eltünik minden ez a sokk. Megijedünk ,hogy mi lett a pálinkával. A szárazpróba se mutat semmit,vagy csak keveset.

Eltelt 3 nap szépen jön elő az illat. A főzdéből műanyag flakonba hoztam annó a pálinkát és ahogy átkerült az üvegbe szinte semmi illat, vajon mitől? Kérem figyelmesebb lenni és nem vitatni ezt a létező ,elismert szakirodalmakban létező jelenséget!

 

 

Előzmény: Törölt nick (113814)